JENS BOLLERUP

Jeg er Jens Bollerup, og min baggrund for at stille op til KV2017 for Venstre er bred erhvervserfaring og solid økonomisk uddannelse samt mine personlige holdninger og værdier. Det sidste fylder meget efter et aktivt liv formet af personlige og faglige udfordringer, men med fokus på mulighederne.

Med 20 års erfaring som bestyrelsesmedlem, leder og direktør med topjobs i internationale koncerner, samt start af egen virksomhed, har jeg en bred erfaring og indsigt i det erhvervsliv, vi gerne vil styrke rammevilkårene for i Ringkøbing-Skjern Kommune. 

I de virksomheder, jeg har været leder i, er stafetten givet videre med bedre resultater, end jeg startede med. Jeg kender derfor til at skabe succes.

Personligt er jeg enlig, med en søn på 21, og jeg har undervist på Handelsgymnasiet HHX i Ringkøbing. Det har givet mig en indsigt i udfordringerne for kommunens børn og unge, der er grundlaget for fremtidens lokalsamfund. Og med forældre, der har rundet 80, har jeg også indsigt i vilkårene hos kommunens ældre borgere. Jeg har derfor en daglig oplevelse af, hvad der rører sig bredt hos borgerne i Naturens Rige.

Jeg er opvokset og har boet det meste af mit liv i

Ringkøbing-Skjern Kommune, men rejst meget og opholdt mig i perioder udenfor Danmark. Det har givet mig et globalt perspektiv på de udfordringer, vi står overfor, og som har indflydelse på fremtiden i vores kommune. 

Det er for eksempel, når det gælder uddannelse, tilflytningen af nydanskere, klimaforandringer med vandstandsstigninger, lønpres fra lavtlønslande, behov for IT-infrastruktur osv., som vi skal forholde os til med et fremadrettet og lokalt fokus for borgerne i
Ringkøbing-Skjern Kommune.

Jeg stiller op for Venstre i Ringkøbing, men bor i dag i Hvide Sande og arbejder som senior specialist hos Jyske Bank i Silkeborg. 

Jeg brænder for det Vestjylland, vi bor i, og har valgt tilværelsen som pendler. For mig er det derfor vigtigt, at byrådet varetager hele kommunens interesser, uanset om man er stærkt lokalt forankret med fast arbejdsplads, pendler, har hjemmearbejde, fisker, kører som chauffør, arbejder på et skiftehold, eller er på overførselsindkomst og modtager sociale ydelser. 

Sammen står vi stærkest!

De vigtigste prioriteter for mig er:

  • et godt og værdigt liv for vores ældre
  • gode vilkår, samt uddannelses- og jobmuligheder for unge
  • styrkelse af jobvæksten med stærk infrastruktur

og at vi værner om Naturens Rige som et godt sted at bo. For i fritiden sejler jeg og benytter aktivt den afvekslende natur, vi har.

Med min alder på 49 år ligger jeg midt i feltet og vil opfordre dig til at stemme personligt på Jens Bollerup. For et generationsskifte og nytænkning! 

Du kan se mere om mig i filmen på facebook.