LENNART QVIST

By: Ringkøbing

Alder: 46 år

Familie: Gift med Mette Børgesen Qvist, indehaver af børnetøjsbutikken Ministjerner. Børn: Emilie (9), Mathilde (7), Frida (5).

Erhverv: Salgsansvarlig i softwarevirksomheden Relab samt ejer af virksomheden PIN-Master. Tidligere job: A.P. Møller Mærsk i 15 år, Vestas i 5 år og selvstændig i 6 år.

Uddannelser: Shippinguddannelse A.P. Møller Mærsk. Merkonom i økonomi.

Politik: Siden 2010 byrådsmedlem og formand for Børne- og Familieudvalget. Medlem af Venstres Hovedbestyrelse.

Fritidsinteresser: Familie og sport. Håndboldtræner i Rindum SU.  

Politiske mærkesager:

1. Fokus på Kernevelfærd

Vi skal skabe tryghed for borgerne ved at have fokus på vores kerneydelser inden for ældrepleje, børnepasning og skoler. Med en effektiv offentlig administration skal vi sikre, at vi får mere velfærd for de samme skattekroner.

2. Samarbejde, Tillid og Troværdighed

Jeg tror på en åben dialog, hvor man samarbejder med alle, og hvor der er fuld gennemsigtighed i de beslutninger vi træffer. For det er jo skatteborgernes penge vi forvalter. Jeg ønsker et bredt samarbejde i byrådet. For mig handler politik om åbenhed, tillid og troværdighed.

3. Vækst og Udvikling

Vestjylland skal på landkortet både i forhold til Christiansborg og Kommunernes Landsforening. En bedre vej fra Herning via Ringkøbing til Hvide Sande vil skabe vækst i hele Danmark. Med en endnu bedre service til erhvervslivet, kan der skabes endnu flere arbejdspladser. 

Facebook